LED NOODVERLICHTING

LED Vluchtweg Wand/Plafond

LED Vluchtweg Wand

LED Oriëntatie inbouw

De ESA-7 is een luxe opbouw noodverlichtingsarmatuur, geschikt voor wand en plafondmontage. Door zijn compacte en slanke maat, is het
prettig inzetbaar ter vervanging van oude noodverlichting. De luxe kunststof inzet pictogrammen zijn zonder gereedschap eenvoudig te
bevestigen in de pictogramopening en zorgen ervoor dat het pictogram altijd netjes recht zit.

De ESA-9 is een luxe opbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor wandmontage. Door zijn compacte en slank maat, is het prettig inzetbaar ter vervanging van oude noodverlichting. De luxe kunststof inzet pictogrammen zijn zonder gereedschap eenvoudig te bevestigen in de pictogramopening en zorgen ervoor dat het pictogram altijd netjes recht zit.

De EMD5 is een luxe inbouw noodverlichtingsarmatuur geschikt voor montage in systeemplafonds. Te verkrijgen in een rondstralende versie. De rand is standaard wit.

LED Oriëntatie opbouw

Emergency noodpack

Dit product is een opbouwarmatuur voor op de wand. Met een speciaal inbouwframe kan het armatuur ook gemonteerd worden in plafonds, waarbij het half in-, half opbouw effect ontstaat. Ideaal voor de oriëntatieverlichting in uw gebouw. Het product is zowel maintained(continu) als non-maintained (enkel in geval van nood) te gebruiken.

Dit nood accupack is ontworpen als een 3 uur durende back-up power voor LED panelen en LED downlighters met een externe driver. Eenvoudig te monteren en werkt met alle type panelen en downlighters variërend tussen de 6 en 75 watt.