Zorg van de Zaak - Eindhoven

EZ LED Light Solutions heeft de locatie Eindhoven van Zorg van de Zaak mogen voorzien van nieuwe verlichting. Het gehele kantoor is zowel aan de binnen als aan de buitenkant uitgerust met onze Ledverlichting. EZ LED heeft voor deze locatie het verlichtingsplan mogen ontwikkelen en zoals te zien is op de foto’s. Een mooi project waar wij erg positief op terugkijken!

Straatverlichting IJsseloord II

EZ LED Light Solutions heeft IJsseloord II mogen voorzien van 215 nieuwe straatverlichtingsarmaturen op de openbare weg en de diverse toegangswegen tot de parkeerplaatsen op het bedrijventerrein. De bestaande lantaarnpalen zijn behouden gebleven en alleen het armatuur is vervangen. Het huidige Norton armatuur van 70Watt is vernieuwd door de Hi-Soldier van 25Watt. Een relatief kleine ingreep, met grote resultaten op het gebied van uitstraling, energieverbruik en levensduur.

Isolatieshop - Zevenaar

EZ LED Light Solutions heeft de Isolatieshop in Zevenaar mogen voorzien van led verlichting. De kantoren zijn uitgerust met onze beeldschermvriendelijke (UGR< 19) Pro panelen en de bedrijfshallen zijn voorzien van onder meer highbays, Highlumen led buizen en Triproof armaturen. Een mooi project met variërende producten waar wij erg positief op terugkijken!

Van der Valk- Duiven

EZ LED Light Solutions heeft het Van der Valk Hotel Arnhem – Duiven voorzien van Ledverlichting. Alle ruimtes in het hotel zijn aangepakt, zoals de lobby, het zwembad, het restaurant en alle hotelkamers. Er is gebruik gemaakt van diverse soorten armaturen, zoals ook te zien is op de foto’s. Een mooi, groot project waar wij erg positief op terugkijken!