Onze lichtoplossingen

 

Kantoren

 

Loodsen

 
 

Retail

 

Horeca

 
 

Automotive

 

Onderwijs

 

Industrie

Onze lichtoplossingen

Als u uw bedrijfspand wilt verlichten met Led verlichting, bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk verschillende Led verlichtingen aanbieden voor verschillende branches. Als u een probleem heeft wat betreft verlichting staan wij voor u klaar. Wist u dat Led verlichting een stuk duurzamer is dan normale verlichting? U kunt dus aardig wat geld besparen als u overstapt op Led verlichting. Wilt u precies weten hoeveel u kunt besparen? Wij kunnen een lichtscan komen doen bij uw pand, zodat wij u kunnen vertellen hoeveel u gaat besparen op uw energierekening.

Led verlichting biedt warme uitstraling

Beschikt u bijvoorbeeld over een kantoorpand, bent u werkzaam in de retail of bent u horeca eigenaar? Bij al deze branches kunnen wij u helpen om uw energierekening naar beneden te krijgen. Naast dat de Led verlichting erg duurzaam is, is de uitstraling ook erg mooi. Waar Led verlichting vroeger erg kil en wit was, is Led verlichting nu erg warm en heeft een mooie uitstraling. In het assortiment vind u verschillende soorten, zodat elk hoekje van uw pand meegenomen kan worden.

Onze werkwijze

Wij hanteren een bepaalde werkwijze, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij komen namelijk eerst even langs op de locatie zodat wij een lichtscan kunnen doen. Aan de hand van die lichtscan kunnen wij een overzicht maken van uw besparingskosten. Het is namelijk wel handig om concreet te zien wat u kunt besparen in plaats van dat u alleen weet dat het goedkoper is. Vervolgens doen wij een aantal proefplaatsingen zodat u kunt kijken of het u bevalt. Is alles verder in orde? Dan gaan wij over tot de officiële plaatsing van de Led verlichting.

Verschillende branches waarin wij werken

Bij alle branches waar wij werkzaam in zijn vindt u een vervolg pagina met meer informatie. U kunt namelijk per branche klikken op voorbeelden, waar u meer afbeeldingen en informatie te zien krijgt. Hier kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn dus actief in de volgende branches: kantoren, retail, onderwijs, zorg, horeca, sport, automotive, loodsen en industrie. De Led verlichting kan vele oplossingen bieden voor jouw bedrijfspand, dus Led verlichting overwegen is het zeker waard. Wellicht al helemaal wanneer u concreet ziet hoeveel u bespaart met deze duurzame verlichting.

Raadpleeg onze specialisten

Wilt u nou meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden of over onze verschillende Led verlichting? Wij kunnen u daar meer over vertellen. Zoals u op onze producten pagina ziet, bieden wij Led verlichting voor verschillende plekken aan, zoals inbouwmontage, maar ook Led plafonnières en overige producten. Bekijk nu eens ons assortiment om een goed beeld te krijgen van al onze mogelijkheden. Onze contact gegevens vindt u op de contactpagina of klik op de ‘nu contact’ button op onze pagina’s.