Automotive

Automotive

Ledverlichting autobedrijven

EZ LED heeft diverse autobedrijven voorzien van ledverlichting in verschillende varianten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van panden met ledverlichting. Voor meer informatie over ledverlichting voor uw automotive bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan voor uw bedrijf

Ledverlichting autobedrijven

Het hebben van voldoende verlichting is erg belangrijk. Vooral in de automotive is dit een onmisbaar element. De verschillende panden moeten beschikken over voldoende licht, om zo de werkzaamheden met genoeg precisie uit te kunnen voeren. Echter is het aanschaffen van verlichting, net als het gebruik, niet erg goedkoop. Wanneer u kiest voor Ledverlichting is dit een goede manier om geld te besparen op uw energierekening. Hoe dit precies kan? Ledverlichting is erg duurzaam, waardoor dit vele jaren mee kan, maar ook nog eens een stuk minder energie verbruikt.

Ledverlichting automotive

Beschikt u over verschillende panden in de automotive? Dan is dit wellicht iets voor u! Het sleutelen aan auto’s is namelijk een belangrijke klus, waarbij u geconcentreerd te werk moet gaan. De Ledverlichting mag daarom ook niet ontbreken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Ledverlichting, zodat u op verschillende plekken velrichting op kunt hangen. Het gehele pand is daardoor goed voorzien van verlichting. Ook de parkeerplaats mag niet vergeten worden. Voldoende verlichting zorgt namelijk voor wat extra veiligheid en verminderd de inbraakgevoeligheid. Vooral gedurende de donkere wintermaanden is dit belangrijk.

Verschillende soorten ledverlichting

Naast verschillende panden met verlichting bij auto’s is de juiste verlichting ook onmisbaar bij bijvoorbeeld autowasboxen. Op deze plekken is de verlichting vaak aan terwijl er niemand is. Op zo’n plek is het daarom van belang om duurzame Ledverlichting op te hangen, zodat u in ieder geval bespaart op de energierekening. Wilt u weten welke Ledverlichting het beste is voor uw locaties? Dan kunnen wij langskomen om een lichtscan te doen. Hierbij bekijken wij de locatie en maken zo een plan voor de verschillende soorten verlichting, met daarbij een passend aantal.

Een lichtscan maken

Aan de hand van deze lichtscan kunnen wij een energiebesparingsrekening maken. U kunt daarmee precies zien hoeveel u gaat besparen door het gebruik van deze Ledverlichting. Ondanks dat u weet dat de Ledverlichting erg duurzaam is, is het erg fijn om exact te zien hoeveel u kunt besparen wanneer u over gaat op Ledverlichting. Wanneer u akkoord bent, zullen wij eerst een proefplaatsing doen, zodat u kunt kijken of alles naar wens is. Zodra u hier goedkeuring op geeft, zullen wij overgaan tot het installeren van de Ledverlichting. Dit wordt gedaan door onze installateurs, waardoor u hier zelf geen zorgen over hoeft te maken.

Stel uw vragen

Voor vragen over de verschillende soorten verlichting kunt u terecht bij onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de producten en alle mogelijkheden voor uw branche. Neem gerust even contact op per telefoon of stuur een e-mail. Wij staan u graag te woord en voor zien u ook graag van een passend advies.