Een heading

Een caption

 

Industrie

EZ LED is actief in diverse branches, waaronder industrie. Bekijk hoeveel uw bedrijf kan besparen en laat een lichtscan uitvoeren!

Vraag een offerte aan voor uw bedrijf

Ledverlichting industrie

Wij bieden oplossingen in verschillende branches, waaronder ook de industrie branche. U wilt immers voldoende licht hebben tijdens uw werkzaamheden. Niet alleen de grote productiehal, maar ook verschillende hallen en gangen moeten goed verlicht zijn. Dit is natuurlijk niet geheel gratis, dus het is daarom belangrijk om goed te bedenken hoeveel u hieraan wilt uitgeven. Wist u dat Ledverlichting erg duurzaam is? Hierdoor kunt u geld besparen op uw energierekening. Benieuwd hoe? U vindt het op deze pagina.

Verlichting voor de industrie

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten industriële verlichting. In plaats van een mooie industriële lamp kunt u kiezen voor Ledverlichting voor de industrie branche. Ledverlichting is erg duurzaam, waardoor u hier langere tijd gebruik van kunt maken. Daarnaast verbruikt het dus ook minder energie, waardoor u minder kosten heeft. Dit is natuurlijk erg mooi meegenomen wanneer u een grote ruimte moet voorzien van voldoende licht. Daarbij zijn er natuurlijk verschillende soorten verlichting, die u kunt vinden in ons assortiment.

Onze producten

In ons assortiment vindt u onder andere Led downlighters, Led tl-buizen, Led panelen, Led plafonnieres en Led noodverlichting. Het is belangrijk om verschillende hoeken goed te voorzien van licht, maar ook om de nooduitgangen goed aan te geven. Dit is namelijk erg belangrijk in noodsituaties. Daarbij moet u ook de parkeergelegenheden rondom het bedrijf niet vergeten. U wilt immers dat dit een veilige omgeving is, wat mede wordt gecreëerd door voldoende licht. De inbraakgevoeligheid wordt namelijk een stuk minder wanneer er voldoende verlichting is. Wanneer u zo veel verlichting moet aanschaffen, is het natuurlijk mooi dat dit duurzaam is, dus kies daarom voor Ledverlichting.

Wat bieden wij?

Wij kunnen op uw locatie langskomen om een lichtscan te doen. Hierbij nemen wij de locatie onder de loep zodat wij een goed plan kunnen maken. Hierbij geven wij aan hoeveel en welke soorten verlichting u het beste kunt gebruiken. Dit is immers zelf lastig in te schatten. Wanneer wij dit plan hebben gemaakt zullen wij ook een energiebesparingsrekening maken, zodat u precies kunt zien wat u gaat besparen. Ziet u het wel zitten om deze Ledverlichting in uw industriële bedrijf te gaan gebruiken? Neem dan even contact met ons op.

Contact de specialisten van EZ LED

Voor vragen over de Ledverlichting van EZ LED kunt u terecht bij onze specialisten. Zij kunnen u voorzien van een passend advies voor uw branche. U kunt ons bereiken via de telefoon of stuur even een e-mail. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina of via de contact button op deze pagina. Onze specialisten staan u zo spoedig mogelijk te woord, maar even langskomen mag natuurlijk ook altijd.