Kantoren

Kantoren

EZ LED heeft diverse kantoren voorzien van ledverlichting in verschillende varianten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van kantoren met ledverlichting. Voor meer informatie over ledverlichting voor uw kantoor kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Led verlichting kantoren

Goede verlichting binnen een bedrijfspand is erg belangrijk. Tijdens het werken wilt u natuurlijk voldoende licht hebben zodat u alles goed kunt lezen en zien. Led verlichting is ideaal voor in verschillende kantoorpanden. Het is namelijk een duurzame verlichting dus uw energieverbruik wordt er in ieder geval minder op. Dit gaat u zelfs terugzien op uw energierekening. Het is altijd fijn als u geld kunt besparen, vooral als u al hoge kosten heeft van uw kantoorpand. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kantoorverlichting.

Alle mogelijkheden in een kantoorpand

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het inrichten van een kantoorpand met Led kantoorverlichting. Naast bijvoorbeeld een bureaulamp heeft u ook andere verlichting nodig. Het hangt er van af hoe uw kantoorpand is ingericht en waar u de meeste verlichting nodig heeft. Wij hebben daarom ook een afwisselend assortiment, met uitsluitend Led verlichting. Als importeur leveren wij een compleet verlichtingsprogramma voor in verschillende branches, waaronder kantoren. Zo vindt u onder andere Led downlighters, tl-buizen, verschillende plafonnières, highbays en andere verschillende soorten verlichting voor rondom uw bedrijfspand, om ook daar het pand te beveiligen met verlichting.

Onze werkwijze voor uw kantoorpand

Het is natuurlijk belangrijk dat het gehele pand wordt verlicht. U kunt daarom geen delen vergeten. Heeft u gedacht aan de verschillende vergaderruimtes, maar ook aan de gangen en de kantine? Deze zijn ook gewoon onderdeel van uw pand. Wij kunnen op locatie langskomen om een lichtscan te doen. Op deze manier kunnen wij een schatting maken van de verschillende soorten Led verlichting en hoeveel u daarbij concreet gaat besparen. Het is namelijk wel zo dat Led verlichting duurzaam is, maar als u dit zwart op wit kunt zien is dit toch al wat concreter. Aan de hand van de besparingsrekening kunnen wij een aantal proefplaatsingen doen, zodat u kunt kijken of u tevreden bent. Bij goedkeuring zullen wij over gaan tot de installatie van de Ledverlichting. U hoeft dit namelijk niet zelf te doen.

Verschillende lichtoplossingen

Naast onze lichtoplossingen in uw kantoorpand, kunnen wij te werk gaan in verschillende branches. Ook de retail, de automotive, verschillende loodsen en horecagelegen, onderwijs- en zorginstellingen, sport centra en de industrie kunnen wij voorzien van Led verlichting. Daarbij bieden wij een full-service, met 3-5 jaar garantie op uw gekochte verlichting. Door onze eigen import kunnen wij u in ieder geval de scherpste prijzen aanbieden.

Hulp bij de inrichting van uw kantoorpand

Heeft u dus hulp nodig bij het maken van een lichtplan of wilt u graag dat wij langs komen op locatie om een lichtscan te doen voor een mooie kantoorlamp? U kunt ons bereiken door middel van onze contact pagina. Laat hier gerust een bericht achter of bel ons gewoon even op. Mailen kan natuurlijk ook altijd. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en zouden u graag willen voorzien van de beste Led producten.