Sport

Ledverlichting sport bedrijven

Wij verzorgen ledverlichting voor diverse branches, waaronder sport. Voorafgaand aan het traject doen wij een lichtscan op locatie en maken wij een besparingsberekening, waardoor u direct inzicht krijgt in wat uw bedrijf kan besparen door de inzet van ledverlichting.

Vraag een offerte aan voor uw bedrijf

Ledverlichting sport bedrijven

Bent u werkzaam in de sportbranche en is het de hoogste tijd om de overstap naar Led verlichting te maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk verschillende soorten Ledverlichting aan voor sport bedrijven. Beschikt u dus over een eigen bedrijf en wilt u eigenlijk gaan besparen op de energierekening? Kies dan nu voor Ledverlichting, want wist u al dat dit erg duurzaam is? Waarschijnlijk heeft u al genoeg vaste lasten, waardoor een goedkopere energierekening als muziek in de oren klinkt.

Verschillende soorten sport Ledverlichting

Vroeger stond Ledverlichting bekend als fel wit licht dat erg kil oogt. Door de jaren heen is dit echter wel veranderd. Het is nu namelijk, net als andere verlichting, erg warm en oogt gezellig. Ook voor sport bedrijven is Ledverlichting een goede optie. Een grote ruimte heeft namelijk veel verlichting nodig, wat nogal prijzig kan zijn. Als u kiest voor Ledverlichting, scheelt dit al in prijs. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Ledverlichting wat kan dienen als sportverlichting. In het assortiment vindt u onder andere Led downlighters, Led tl-buizen en overige Led verlichting. Is er bij uw sport bedrijf ook een sportveld aanwezig? Dan is het ook belangrijk om dit goed te verlichting. Ook voor sportveldverlichting kunt u dus bij ons terecht.

Welke ledverlichting heeft u nodig?

Vindt u het lastig om in te schatten wat voor verlichting u nodig heeft? Daarvoor kunnen wij bij u op locatie langskomen. Daar doen wij een lichtscan door middel van het inspecteren van de gehele locatie. Hierdoor kunnen wij aangeven welke ledverlichting van belang is, met daarbij een aantal. Met behulp van deze lichtscan kunnen wij een besparingsrekening maken, waardoor u precies kunt zien hoeveel u gaat besparen op uw energierekening. Fijn om dit zwart op wit te zien, niet waar? Daarbij is verlichting niet te missen, vooral binnen een sportbedrijf of op een sportveld. U wilt immers niet dat mensen zich bezeren doordat het niet goed verlicht is. Ook is het belangrijk om goed de nooduitgangen te verlichten, zodat iedereen weet waar ze er uit moeten in geval van nood.

Onze service

Nadat u goedkeuring geeft op het plan, kunnen wij een proefplaatsing doen, om te kijken of alles u bevalt. Is dit het geval? Dan komen wij langs om alle Ledverlichting te installeren. Hier hoeft u zich dus niet zelf druk om te maken, want dat wordt allemaal geregeld. Onze installateurs zorgen dat alles goed wordt geïnstalleerd.

Vragen? Raadpleeg onze specialisten

Wanneer u nog wat vragen heeft over de mogelijkheden kunt u gerust even contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u namelijk van alles vertellen, zodat u een goede beslissing kunt maken, met voldoende informatie. U kunt ons bereiken door even te bellen. Een mail sturen kan ook altijd, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.