Projecten

Pagina banner

Van der Valk Duiven

EZ LED Light Solutions heeft het Van der Valk Hotel Arnhem – Duiven voorzien van Ledverlichting. Alle ruimtes in het hotel zijn aangepakt, zoals de lobby, het zwembad, het restaurant en alle hotelkamers. Er is gebruik gemaakt van diverse soorten armaturen, zoals ook te zien is op de foto’s. Een mooi, groot project waar wij erg positief op terugkijken!

Businesscenters van Brivec door heel Nederland

EZ LED Light Solutions heeft het Brivec BusinessCenter door heel Nederland mogen voorzien van led verlichting. Om het zo duurzaam mogelijk te kunnen uitvoeren hebben wij veel bestaande armaturen omgebouwd en alleen de lichtbron vervangen. Ook alle noodverlichting wordt door ons jaarlijks gecontroleerd door gecertificeerd personeel.

Straatverlichting IJsseloord II

EZ LED Light Solutions heeft IJsseloord II mogen voorzien van 215 nieuwe straatverlichtings- armaturen op de openbare weg en de diverse toegangswegen tot de parkeerplaatsen op het bedrijventerrein. De bestaande lantaarnpalen zijn behouden gebleven en alleen het armatuur is vervangen. Het huidige Norton armatuur van 70Watt is vernieuwd door de Hi-Soldier van 25Watt. Een relatief kleine ingreep, met grote resultaten op het gebied van uitstraling, energieverbruik en levensduur.

De Koepelgevangenis Arnhem

EZ LED Light Solutions heeft De Koepelgevangenis in Arnhem mogen voorzien van led verlichting. Wij hebben RGB-Ledstrips geplaatst in bestaande (originele) armaturen, waardoor de authenticiteit niet verloren is gegaan. Alle strips zijn per app los van elkaar in te stellen, hierdoor kan je er een groot feest van maken.

De Isolatieshop Zevenaar

EZ LED Light Solutions heeft de Isolatieshop in Zevenaar mogen voorzien van led verlichting. De kantoren zijn uitgerust met onze beeldschermvriendelijke (UGR< 19) Pro panelen en de bedrijfshallen zijn voorzien van onder meer highbays, Highlumen led buizen en Triproof armaturen. Een mooi project met variërende producten waar wij erg positief op terugkijken!

Zorg van de Zaak Den Haag

EZ LED Light Solutions heeft één van de laatst aangetrokken vestigingen van Zorg van de Zaak in Den Haag mogen overzetten naar led.  Tijdens dit project zijn de bestaande T5 armaturen voorzien van T5 ledbuizen met maar liefst 160 lm/w, waardoor er met een lager wattage ledbuizen gewerkt kon worden. Tevens zijn alle ouder PL-Downlighters vervangen door een led downlighter en zijn alle spotjes die op de muren gericht zijn ook voorzien van led.

Gezondheidscentrum Didam

EZ LED Light Solutions heeft het Gezondheidscentrum in Didam mogen voorzien van led verlichting.  In de project zijn maar liefst 272 led panelen geplaatst, waarbij het conventionele armatuur met 100W vervangen is door een led panelen van 34W.  In de sportruimte van de Fysio zijn de bestaande opbouwarmaturen voorzien van T5 ledbuizen  en gaan over een aantal weken de gangen, toiletten en het trappenhuis ook over naar led.  benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? neem contact met ons op!

De Isolatieshop logo Zevenaar

EZ LED Light Solutions heeft voor De Isolatieshop in Zevenaar de gevel mogen voorzien van reclame, het grote logo is 9 meter lang en bijna 2,5 meter hoog. Ook het ronde logo boven de deur heeft een doorsnede van bijna 2,5 meter! Mocht u wensen of vragen hebben dan helpen wij u graag.

Zorg van de Zaak Eindhoven

EZ LED Light Solutions heeft de locatie Eindhoven van Zorg van de Zaak mogen voorzien van nieuwe verlichting. Het gehele kantoor is zowel aan de binnen als aan de buitenkant uitgerust met onze Ledverlichting. EZ LED heeft voor deze locatie het verlichtingsplan mogen ontwikkelen en zoals te zien is op de foto’s. Een mooi project waar wij erg positief op terugkijken!

Website realisatie door Pixel Creation